Monday, April 9, 2012

First Love


Aku rasa nie mungkin perubahan hormon-hormon yang berubah untuk menjadi lebih matang (nie teori aku sendiri yang memang tak boleh pakai sebab dari sekolah dulu time subjek sains aku tido). Dipendekkan cerita, aku suka Najwa Latif. Sama kes macam Yuna. Dah cukup bukti yang aku semakin berubah. Kan? Dulu korea, sekarang najwa. Menjadikan diriku kosong kosong ooooo.

Hari Isnin! Hari malas sedunia pewit. Berbekalkan slogan yang aku baru je cipta time tengah menaip nie, Yea! 'Hari isnin Hari malas sedunia'. Dah aku lost nak taip apa. Weh! Apa dah tadi ayat yang ada dalam kepala hotak? Nampaknya otak aku pun dah malas memandangkan hari nie hari isnin. lost lost lost. Pffttt.

Aku baru lepas layan movie! Kat ofis! Time kerja! Aku curi tulang! (Mata sinar-sinar. Suara dalam hati menjerit-jerit sebab terlalu excited nak bagitau aku buat perkara buruk. Teruknyaaa.) First Love (A Little Thing Called Love). Movie Thailand. So, dapat bayangkan tak betapa kacak dan comelnya pelakon dorang? Hahahahahaha. Ops! Sorry. Aku nie kalau terlalu excited mesti ketawa. Lagi-lagi bila berkaitan dengan si hahaha kacak yang hahahaha jambu hahahaha! 

Movie rementik-komedi. Kisah budak perempuan (Nam) nie punya cinta pertama. Nam masa kecik memang buruk hitam lah. Takde sape nak pandang. Kawan pon dengan lagi 3 orang budak selenge macam dia jugak. Nam suka kat budak lelaki paling femes kat sekolah, Mario (aku lupa nama dia dalam cerita nie apa). Punya lama duk simpan perasaan, sampai habis sekolah. Banyak jugak lah cabaran dan rintangan. Contohnya bila kawan baik Mario sendiri yang.. Hahaha! Mana boleh cerita banyak-banyak. Tengok sendiri lah! Baru best. Pewit! Good luck cari cerita nie sampai jumpa yea? Kihkih.


Pastu kan, aku tak faham macam mana Nam boleh transform jadi fulamekk lawa nye pon adoi.  Kan? Lawa kan? Padahal orang yang sama tuu. Mario si hero tak payah cakap lah memang hahahaha memang jambu kacak hensem habis dari start cerita sampai habis aku rasa macam nak jadi gay pulak. Hi mario! You hensem jum kapel nak? ;)



Yesss! Nampak tak yang Mario Maurer angguk? Haa, so aku dengan Mario Maurer baby dah kapel. Okay bye!

No comments:

Post a Comment