Monday, February 13, 2012

Foster The People !


Foster The People ! Woi! Weh ! Aku sukaaaaaaaa. *Mata terbeliak bersinar-sinar. Nafas tertahan selama 140saat* Fuh! Sebenarnya, aku cuba berselindung. Muka bajet cool. Ahhh! Apa barang layan FTP. Tak rock lah bebeh! Gua layan the strokes featuring arctic monkey je. Pewit! Padahal, dalam hati menangis sebab tak dapat join partayyyyy masa FTP dtg malaysia last month. Maklumlah, penganggur kan time tu. Sob sob sob. Padan muka kau !

Entah kali ke berapa puluh ratus aku repeat lagu Waste - FTP. Alahai, merdunya suara. Umpama burung kakak merbung. Tak percaya? Dengarlah sendiri. Dah macam Yuna punya tagline. Aku suka FTP sebab genre music dorang ala2 santai feufeu melayang2 bila dengar. Dengan suara si Mark Foster yang macam saloma  err maksud aku unique ! Tak ramai orang ada suara halus gemersik macam pondan. Aih! Aku tak pandai memuji. Mesti tersalah perumpaan. Bye.

Tapi, google cakap..
Foster the People is an American indie pop band formed in Los AngelesCalifornia in 2009. The group is composed of Mark Foster (vocals, keyboards, piano, synthesizers, guitar, programming, percussion), Cubbie Fink (bass and backing vocals), and Mark Pontius (drums and extra percussion). The group's music, described as melodic dance-infused pop and rock, spans many genres.
WOW! Hebakkk. pap pap pap tepuk tangan. Ingin mengetahui lebih lanjut mengenai Foster The People? Sila klik di sini  FTP.
Setiap rangkaian pautan yang anda layari akan dikenakan cas yang berpatutan sebanyak ehem3! 



*Hoi! You, jalan-jalan kat Bandung tuu.. Ingat banyak2 kat Melor di Malaysia nie yea?  Terajang kang. Bye. #SF



No comments:

Post a Comment