Saturday, November 5, 2011

Raya Broadband


Esok raya yey! Esok raya yey! Jemput lah ke rumah makan lembu. Sempena raya yang lagi beberapa jam nak sampai nie. Melor nak mintak ampun dan maaf sebab tak dapat nak buat blogwalking, tak dapat nak follow balik, tak dapat nak singgah blog kawan-kawan. Sebab broadband dah beraya sejak semalam. Bukan main lembab lagi dia nak loading. Rasanya kalau masak rendang boleh siap makan 38479 pinggan  tapi broadband still beraya di home page jugak. Tesion tak payah nak cakap lah. Rasa nak buat rendang broadband. T.T

Dah dah, nanti kalau broadband dah habis beraya aku jenguk lah blog korang yang dah tinggal jejak kat sini okay. Nak pergi sambung kemas rumah, mop lantai, masak rendang, masak baulu, masak ayam, lembu kambing. Okay dusta. Byebye.

Selamat Hari Raya Korban!

No comments:

Post a Comment