Monday, November 14, 2011

Greyson Chance!


Semalam aku tak tengok AIM. Tak tahu pun semalam ada AIM. Balik dari gerbang malam on twitter baru tahu ada AIM sebab orang tengah kecoh-kecoh pasal Greyson Chance. Masa tu aku macam, "Sape pulok dia nih? Dok kenal pong." Selidik punya selidik, oh! Yang keluar kat paper metro semalam. Artis youtube. Comel. Itu jelah pandangan aku. Itu semalam punya cerita. Semalam tuu malam AIM lah.

Lewat malam nie punya hal, aku tergerak hati nak tengok video Najwa Latif feat Greyson Chance kat Youtube. Terima kasih Youtube. Itupun sebab bukan main ramai aku tengok duk berdebat pasal nyanyi jawa lah. Baju pengawas lah. Apakah?

Loading je video tuh, aku nampak Greyson main piano. Demm! Aku ingat nie! Aku ingat nie! Suara ni aku ingat! Last year aku dapat satu video nie dari member. Video seorang budak comel nyanyi lagu paparazi omaigok suara sedap hebat main piano. Tapi, aku tak tahu siapa budak tu. Since that day memang aku suka sangat layan 'budak misteri tersebut'. Nak tau jugak siapa?

Baru aku tahu Greyson Chance lah orangnya. Macam nak menangis lah rasa. Over tak? Eh, faham tak story aku tu? Excited. Taip mana sempat je. Haha! Orang dah lama sibuk pasal Greyson, aku baru nak start. Selalu lambat! T.T



Nie lah video yang buat fikiran aku kucar kacir sejak sekian lama. Dulu dia lagi comel kan? ^^


2 comments:

  1. saya pun baru tauuuu =_=
    greyson comel part mata dia. awwww. ahahahaha XD

    ReplyDelete