Wednesday, November 2, 2011

CONTEST : Sweet Memories By Mimie

 
klik gambar untuk ke page owner contest. :)





 ---------------------------------------------------------------------------------
1) follow blog owner
2) buat 1 entry bertajuk "SweeT Mem0rieS ConTest by Mimie"
3) letakkan banner kat atas tu pada entry dan juga sidebar korang
dan link back pada entry ini keyh..*harusss*
4) upload 1 keping gambar korang yang k0rang rasa ia adalah  kenangan yang terindah bagi korang..
tak kisah la dengan suami/isteri/anak/pakwe/makwe..dll
5) 1 keping gambar sahaja untuk 1 entry..
6) di bawah gambar tersebut, sila nyatakan apa saat² manis gambar tersebut..
maksudnya bagitahu la apa cerita disebalik gambar  tersebut ke keyh~
7) last skali..tinggalkan link korang kat entry ni 0keyh~
--------------------------------------------------------------------------------- 
 
 
Aww.. Habis sweet dah gambar nie. haha! Gambar nie masa aku dengan Fizi *bff je okengg* mendaki gunung. Setengah nyawa nak boleh sampai ke puncak ke-3. Gunung nie ada 3 PUNCAK! Bayangkan! Masa sampai puncak ke-3, kasut aku dah koyak rabak tinggal tapak je itu pun tapak dah terbelah dua. Lastly aku berstoking je. Fuh! Gunung nie 90% batu. Nak jumpa tempat redup memang payah lah. Dah la curam. Fuh! Kecut perut. Aku orang ke-5 terakhir sampai bawah dalam keadaan mengesot. Tak mampu nak berdiri dah. Sobsob. Fizi awal-awal dah sampai bawah. Dia tinggal aku! Sweet tak? Kihkihkih!
 
 

4 comments:

  1. sweetttt sangat2 :)
    thank join dear..gudluck keyh~

    ReplyDelete
  2. salam ukhwah....

    saya dari segmen yg sama , datang menterjah meninggalkn jejak :)

    ReplyDelete
  3. Ohh. yeke? okayy. Thanks singgah sini. :)

    ReplyDelete
  4. hai...nice to meet you...saya dtg dri contest yg sama :)

    nice pic...good luck :)

    ReplyDelete