Saturday, October 8, 2011

YesYes!

Dah lama betul aku ta update blog nie. Nak menaip pon rasa macam tergagap-gagap. Kasanova betul lah. Macam lagu-lagu Stacy je kan? Hehe. Kisahnya, macam-macam kisah yang ada. suka duka cuka muka saka. macam macammmmm. Disekeratkan cerita, aku duduk Ipoh dah sekarang. bersama parent. menganggur. tiada lover mahupun haiwan belaan. apatah lagi hantu belaan. ZERO. Aku, Mak, Abah. Tamat.

setelah berhempas pulas buat muncung panjang berdepa, barulah dapat balik maxis broadband aku nie. thanks yawww! muahx! lepas nie, boleh lah aku meroyan kat blog balik! satu hari 4986390 entry aku nak post.

No comments:

Post a Comment