Monday, October 10, 2011

Suka Sangat!


Setiap kali aku berangan nak update blog cantik2. Setiap kali tuh lah aku tension. Nie selepas 3 jam dah kot. Tade lah pape perubahan pun lagi yang nampak kat blog nie. Perut je yang jadi lapar. waaa! lapar sangat nie. belum lunch lagi. Uik! macam bunyi abah masak je kat dapur. Jeng jeng jeng! 
*makan sebentar*

Nampak gambar kat atas tu? Well, macam menawankan? hehehe. Dah lama dah aku tengok cerita Marry Me, Mery. Tapi baru hari nie nak update. Nak tau tak? haha. Malu ah na citewww. LOLJK. Lepas habis aku tgk drama tu selama 2 hari. Macam2 rasa aku rasa. yang peliknya, aku rindu kan bende tuu lah. Yang macam menawan tuh. Aaah! tidak! Nampaknya aku betul2 dah on character jadi heroin dia yang mula2 comel, selenge, sempoi.. last2 lembab! ish2, ta paham. 

Macam tu lah drama Korea. Episod 1-10 buat kita rasa tak boleh stop. Nak tau je kesudahan dia. Episod 11-second last. BORING! Semua orang jadi lembab. Yang jahat je mengganas. Roarrr! Episod last. Happy Ending. Semua jadi malaikat. T.T

Disebabkan pelakon2 korea comel2 macam salji. *OMG! aku sukaaa.* So, ramai orang tak boleh tak tengok drama dorang. Even bila habis tengok akan terfikir, 
"huh! aku dah agak dah. Mesti macam tuu punya. Mana ada orang macam tuh. Tipu. Ta wujud. Nyampah. Tamo tengok drama korea dah."  *KONON*  *eh, macam aku je. hmm*

Eh! movie melayu sekarang nie dah berkualiati tau. Hari tuu aku tengok movie Bini-Biniku Gengste. Not Bad! Aku sukaaaaaa.. :) 


*Majulah filem tempatan untuk aku rasa bangga. Boleh berangan kawin dengan hero tempatan. Kalau hero korea macam payah sangat nak dapat. hahaha. ;)


No comments:

Post a Comment