Monday, October 10, 2011

Pundek Betul,

Hayyahh! Tension aku. Sampai tumbuh butir gatai di tepi hidung. Kesan berfikir berpanjangan selama satu hari. Nie baru sehari, kalau seminggu.. ta penuh muka weh?

Aku tension sebab laptop nie buat hal. Dah lama aku menganaktirikan beliau. Dah lama aku tak belai, update, buang, cuci, clorox apa yang patut. Main redah tengok Movie je tau. Tak guna punya tuan. Kata laptop nie kepada aku. Cis Cis! T.T

Disebabkan Maxis Broadband aku baru okay. Aku semangat sikit lah nak update itu ini. Disebabkan bosan, aku nak main game kat FB tuh balik. MALANGNYA, google chrome aku taleh na loading that game. susah lah aku nak terangkan secara saintifik. So, aku uninstall lah. Then, Install balik. MALANGNYA, masih sama. Malah, lagi teruk. Nak on twitter&blog pon taleh dah. Y.Y

Cara lain, ada! Aku kene Update mozilla aku. Tapi, nanti aku tak boleh download secara haram dah kat youtube. Ohh Shit! Ahhh! pedulilah. Aku uninstall & install balik Mozilla. Update Flash. Dan cuba loading game fb. FAIL. Masih! Hayayaya! Manyak pening oo ini macam. 

Dan sekarang, masalah masih belum selesai. Macam mana haa weh? Pundek.

No comments:

Post a Comment