Saturday, August 13, 2011

Entry Terpanjang Didunia?

malas betul aku nak update blog sekarang nie. even cerita bersepah2. terkembur2 keluar terpercik merata-rata tempat punya banyak story yang boleh meyetori kat sini. tapi, itu lah. line internet kat rumah dah kene potong. *alasan! baru kene potong ta sampai sebulan. blog ta update dah berbulan*.  menyampah betul aku tengok blog aku sekarang nie. huduh! header macam cicak berak pink. tak semangat aku tgk. layout hitam. kejap putih. tak berseri macam dulu dah. Y.Y

sudah2 lah tuh kot aku mengenang nasib. meh sini na cerita pasal kisah hidup pulak. aiceh! bajet JLO pulak. aku still lagi kerja dekat manjung nie. kerja sebagai tukang lukis2 guna komputer untuk orang yang rasa diri dia kaya untuk bukak kedai. atau lebih dikenali sebagai graphic designer. haha. cita2 masa kecik na jadi fesyen designer.

im not single, i am present. tetiba! haha. hubungan aku dengan.. HAHA. geli ketiak lah aku sebut hubungan. macam orang tua. *umur aku baru twentoteen* aku masih lagi ber'connection' dengan Iskandar Ishan. my mr. perfect. damn! apa yang aku nak dari kecik semua dia ada. sampai aku rase, 'ah! gile ape. tak logik a semua nie'. aku ingat lagi, dulu aku selalu canang2kan kat semua orang.. aku nak seorang yang tinggi, rambut kerinting, ade vespa/volkwagen. and.. here we go! that's him! trolololo. mimpi semua ni! sepak diri sendiri guna kaki rakan di sebelah.

ade orang cakap, beberapa orang. dan lebih dari seorang cakap.. aku macam dah kurus siket. YEY! YEY! YEY! boleh lah nak gi order MCD. Secret Resepi mak dara. ahh! dah terasa dah kat anak tekak aku. Puasa lah Puasa!

dah lah untuk bulan nie. nanti bulan depan sambung lagi. bye2.

"Selamat Berpuasa! Jangan Ponteng Pagi, Tengahari, Petang Bukak Periuk Cari Nasi!"

No comments:

Post a Comment