Tuesday, May 17, 2011

UNBELIEVABLE !

Guess what happen to me? Im so so so excited! background of my feeling now is pink with bubbles and lovelove everywhere. LOL. it is true okay! please trust me please please!!~

hahh!~ i am twittering with wan ellyas guys!! can you believe that? gahh. i cant believe it. no no no. im not cheating! berdosa lah. fuhh. bertenang bertenang. calm down. But, it makes me to feel very excited.
stitchy i love you. youre cute and always be my hero.
HAHAHA!

6 comments:

  1. Aslmkm, sorry tapi I couldn't find your real name.
    Mula-mula skali nak cakap thank you very much for your wonderful entry. Stakat ni alhamdullillah, saya tak rasa saya tak pernah reply tweet siapa2, but if I did, saya mintak maaf. Saya biasanya akan reply kalau perlu direply.
    And also, saya sangat flattered dengan apa yang awak tulis, saya pun tak tahu apa yang cakap, other than a big thank you..

    ReplyDelete
  2. ira : u must read this :) dye gegar blog u lagii ~

    ReplyDelete
  3. menggigil seluruh badan eden raso nie ha.. :)
    setahun senyum tak penah lekang kat bibio.
    *p/s : see? i dah ta bape nak boleh menaip. HAHA.

    ReplyDelete