Friday, May 20, 2011

iLoveR&R & The Runaways. AWESOME.

gahh! ILoveRock&Roll!!~

Movie? orang lain duk sebuk dengan Pirates of Carribeans, Nur Kasih. dapat kat aku. nah! THE RUNWAYS (2010). ekceli, mmg plan na gie tgk movie tapi, ta jadi. LOL. never mind never mind. abaikan movie2 baru yang ada kat cinema tuh semua. apa de hal? kalau yang lama belom khatam der? *ayat cover nie*

dalam lappy nie memang setengah bengah dari memory dia penuh dengan Movie. macam-macam ada. terima kasih Fakihin Abdul Rahim. haha. disebabkan malam nie aku agak bosan sebab WAN ELLYAS tak on9 sebab beliau gi bercuti lah pulekkk. so, aku layan movie BEST! fucking awesome. giahhhh~
at first, i was like.
euwww? Kristen Steward? actress yang tade perasaan tuu? dem.
but, afta 10 minutes!
its awesome! fcuk. why duh you so so really fcukin cool? 
she's really gentle. omg! im in love.

kisah pasal gadis2 hot nie nak jadi ROCKSTAR. i mean rock and roll stars! this movie based on true story. betul. klik link nie. THE RUNAWAYS. awesome kan? korang klik lah situ, dia keluar lah apa yang patut. lebih kurang kisah macam mana kisah dorang nak jadi artis. dan tak sangka dorang akan terkenal seluruh dunia. bukan seluruh perak. dunia. dunia. tau?
 


MEMANG SUMPAH TAK TIPU. SUMPAH! kalau tak best. meh sini block blog nie. habes cerita. haha. *kekwat*

I love rock n' roll
So put another dime in the jukebox, baby
I love rock n' roll
So come an' take your time an' dance with me
-Joan Jett- 

No comments:

Post a Comment