Thursday, May 26, 2011

Gojes-day for a week. bOo boys!

untunglah jadi perempuan. gadis. wanita. 'booo' kat awak lelaki. LALALALA..

tak sangka pulak yang semua nie akan jadi indah begini. berseri-seri. rasa diri lebih cantik dan gojes! memang tak boleh blah feeling camnie kan. well, kalau awak si lelaki nak join pakai jugak, boleh jee.. kalau buasir nanti! kihkih. sorry guys. my bad my bad. jakun sangat nieyh. 

biasalah kami. perempuan every month pun period/uzur/datang bulan. kan? kalau tak period tuu, sumthing wrong sumwhere lah tuh. gi klinik yea? sekarang! oh, tahniah. mengandung 4 bulan. LOL. 
dan situasi dibawah selalu jugak aa berlaku kat diri sendiri.

"what period?! demit!"
until.. 
when haa? ohh, last 3 days. monday to be exact. 
capai KOTEX. guess what? i was like..
OMG! beautiful gojes lawa gile. how cute!
grrrr...

maigad! kretif sungguh pereka ini!
lawa gile kan? yelah, memang lah tade orang tau pun pebende yang kita pakai. janji kite tau and kita fikir..
'yahyah! aku paling gojes seminggu nieyh!' 
hehehe.. LOL. lame on me.

*ini bukan paksaan disuruh menulis entry mengenai Kotex. tak pon, kalau korang fikir saye join contest apa2. demm u! salah sama sekali. HAHA. ini entry ikhlas untuk orang macam saya. segera gadis! jom jadi gojes! macam saye.  (Y.Y)

3 comments:

  1. kenape perasan gojes sgt neyh ? wekkk ! :P
    tapi, comel gak pad tuhh , tanak la pakai . simpan je ~ :P

    ReplyDelete
  2. kenape perasan gojes sgt neyh ? wekkk ! :P
    tapi, comel gak pad tuhh , tanak la pakai . simpan je ~ :P

    ReplyDelete
  3. HAHAHAHA!
    Motif sgt. simpan dlm prem! :D

    ReplyDelete