Tuesday, May 17, 2011

Aku Famous Weh Orang Kampung.

perut mulas2. mintak dikeluarkan kazanah perut. lol. malas gi toilet. simpan esok baru buang. :)

mata pun memang dah berat. time's up! sleep time buddy's. TETAPI, ada sesuatu yang kuno yang aku baru je cuba try test secara tak sengaja. tengah google cari picture Wan Ellyas yang handsome kacak comel menawan manis nyum2 tuu. jumpa. susah jugak. kecik. o0o. takut di fake'kan yea? faham faham.

DONE. jumpa picture beliau.


ahh. rabak mata tengok dia. why you so so so so cute? aku ade tweet dia. tapi..
down. dia tak reply. yea. faham faham. anda femes. untung aa jadi orang pemesfemesmesmesmes.. 

tuh bukan tajuk utama. tuu semua tajuk sampingan sahaja. ehh! kesian pulak aku tgk stitch duk hantuk2 kepala. eh gif nieyh. jaat aww. Y.Y
okay okay. straight to the point. lepas google picture beliau. tangan gatal taip nama sendiri. search kat google. bajet hot lah orang cari gambar kite kat internet.
sungguh comel diri ini. anggapan diri sendiri. bermonolog. cepat baut macam awek2 korea tuu buat. comel tak diri awak? hehe.
guess what? what i've jumpa. teka teka. gahh! 
watafak? its me? HAHA. and also her. yes HER.
Kak limah. motif sangat awak join kat picture kite nie awak..
nak tumpang glame la tuu..
thanks Obama. dah dah. tapayah tepuk dah. saye tahu saye femes. kbye.

*P/S : wan ellyas, kite suke kat awak aww. dah lame kite suke kat awak. dari kite sekulah dulu. mase tuu. awak blakon cite dunia baru. awak jadi Tajul. aww aww... kite suke. awak, zZZZzz...

4 comments: