Sunday, April 3, 2011

Lepak dengan Hana Tajima. Feuww~

dia suka buat muka cute macam nieyh!pastu, dalam hati.. sumpah aku macam nieyh.
demmit lah! jangan buat muka cute macam tuh boleh? fuh fuhh feuww. *terbayang2* macam nak muntah darah kejap. NEXT! *cerita diatas dan dibawah tade kene mengena langsung. bau2 bacang pun takde* kenal Hana Tajima? dah macam trend pulak sekarang. semua orang cakap pasal dia. erk, sape kah beliau? kenapa dia sangat femes? dan lawa. dan dan, jeles tauk! motif beliau lawa? sagat muka kat sponge kang. grr. ahh! nak mula riak sikit boleh? well well well.. saye lepak dengan beliau! aww awwww!ada rasa iri hati, cemburu, hati membengkak dan hidung keluar darah tak? nah tisu, lap tuu meleleh2 air hidung. hari tuh, lepak Cameron Highland 3 hari dua malam. habis semua tempat masuk. tempat paling UP kat sane, Starbucks. peh! gile rasa riak bila dapat lepak Starbuck Cameron. sejuk2 pun, gigih gi minum air pejadah thah lupa. beku lidah. ehh, hebat. konon2 dah biasa sejuk, lahir kat US pulak. masa nie lah, kami (saya & Hana Tajima. ahax! jangan lah jeles) lepak same2 kat tempat paling up tu. minum dan meggila ikut kepala. ohh, tak sangka dia gila. memang kau GILA pun weh. minah&mamat saleh kat meja sebelah pun sopan sikit kot. hahaha. lawa hoodie yang anda guna masa tuh. aa, taleh bla puji pulak. dan terima kasih sebab belanja gua minum. we talk talk and talks.. air tak habes2. lidah beku plus air yang aku order tuh rasa macam plastik. tak tahu lah kalau time tuh deria rasa sedap pun beku jugak. nak online tak dapat. wireless kene potong lah tuh kot. tak pun, wireless pun beku jugak. tengok jam, lah! patut lah. dah nak kul 12 malam. patutlah fefeling US makin meninggi. balik balik. jum balik. gambar time lepak sama ada. tapi malas gile nak edit and klik button edit. Hana, ada satu je gambar kau yang aku edit. lain2 tuu, nantilah.. ek?
*suspen* ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ *TADAAAA*
kahkahkahkah! madafakah! nie lah Hana Tajima. tape tape, sila mencarut sekarang. yea, sekarang! 20 saat dari sekarang. hahahaha. babi gile muka mung dekwan. menangis kot kalau Hana Tajima tengok. adeh adeh. *keluar air mata aku* feuwwww. klik nama dia, nia haa.. Hana Tajima selamat beramah mesra. :D *eh, korang jangan a tensen. lek lah. gurau2 hari ahad. hikhik. peace! salah silap harap dimaafkan. esok buat lagi. adios. bye.

2 comments: