Sunday, April 10, 2011

Girls & Hijab.

awesome! beautiful. gojes. ayu. cantik. menawan. semua lah. kan? :)
gambar 1 : Hana Tajima. of course lah ramai dah kenal. so, malas na cerita panjang. gambar 2&3 : Farah A. Duff she awesome. kawan saye kat fb. ramah. gambar 4&5 : Fatin Liyana. stalk dia kat blog. dan tak pernah tinggalkan jejak pon.T.T gambar 6 : Nurul Badiah. Blogger. gambar 7 : Lieya Rahim. lawa kan? adik Fakihin. abang dia pun lawa jugak. eh, handsome. hihi.
( klik kat nama mereka kalau rasa cukup ayu nak berkenalan. )
sekarang memang dah jadi trend girls wearing hijab macam nieyh. alhamdulillah lah kan? ke arah kebaikkan siket. takdelah nak ikut si lady gaga je 24/7. haha!
what about me? haha. ta payah nak speechless sangat. insya-allah. soon. :)

6 comments:

  1. AHHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAH!! YANG LAST tu!

    ReplyDelete
  2. hahahahaha. sesungguhnya, kau sangatt jeles sbb taleh nak join berhijap.

    ReplyDelete
  3. alalalla.... comelnye iraa....

    ReplyDelete
  4. yeay ! ira , bertudung kerana Allah okeh , bukan sebab na fesyen . jentik kang . haha . but , AWESOME bebeh !

    ReplyDelete
  5. yelahh.
    thats why i cakap.
    i'allah n blablabla.. :)

    ReplyDelete