Saturday, April 23, 2011

Gile, Aku Frust.

balik rumah awak. pukul 5 petang dah mintak excuse nak balik rumah. dengan alasan, tadi time lunch tak keluar. HEHE. peace bos! 

dah banyak hari bebel rambut rosak rambut rosak. ehh! bukan banyak hari, dari tahun lepas. kan? betul tak? betul rasa2nya. kan? haa, not ur busineess?
 okay. tak payah nak buat muka kekwat macam tuh. Grr.
Hari dah taleh tahan. cannot tahan anymore uols! time tengah best2 lepak kat luar rumah petang tadi. sambil tengok budak2 main bekbinten, aku duk bergosip ngan ada pondan sorang dua kat situh. ops! HAHA. Tetiba, "kak ira, kak ira ada kelumumur lah!'
Defak? Kelomomo? 
dah lama kot zaman2 atas rambut ada putih2 macam taik burung. peh! nie kes ofis aku berekon ah nie. habes rosak segala2nya. yelah, saye orang kampung. ta tahan ekon macam awak semua kot.lagi frust bile baru hari nie au perasan yang rambut dah bercabang kalah cabang2 jalan yang ada kat Bukit Bintang nuh. gile. rambut ke penyapu? patut lah mak bebel. Potong rambut potong rambut potong rambut.
Sangat frust kot. berangan nak rambut hot macam JLO. gile, sape ta nak?
Terus decide nak potong rambut! hambik. nak sangat rosak kan. tengah2 pokai tadak duit pun. gigih carik celah katil tilam bantal semua. hah! semua nieh sebab kau ah rambut jaat.

*dekwan, style tak kak ira punye entry yang nie? ada bende gerak2 tuh? hikhikhik.

2 comments:

  1. Kesahnye. Tau lah da upgrade blog kan uolllssss~
    Cantik rambut bak pinjam esok!

    ReplyDelete