Friday, April 1, 2011

Suckers!

suci jah muka beliau. percaya cakap saya nie,dari start movie sampai habes, memang cenggitu je muka dia.eh! cop, tapi tuu dia tengah senyum. dalam movie,kekwat. ta senyum pong.
fuh! berjaya genggam nyamuk cenggitu je. mati nyamuk tuu. padan muka dia. rasain! padan muka berani merayap kat muka aku. rasainn!! excited? taklah. erk! sebenarnya excited jugak siket. dalam 20 minit terawal tuu lah. and then, bo0o'ring. mula bising. cotcetcotcet. eh! cop. tau tak nie tengah bebel pasal apa? oh! tak gitau lagi ek? nie lahh, tadi baru balik tengok movie. Sucker Punch. bunyi tajuk nak gempak je. sini bagi muka kau wahai tuan pengarah. nak letak blusher siket.
fak! nie semua penipu. eee!~ motif nak gi perang mekap tetebal?
mula2 start movie. omg! heroin tuh lawa. eh! taklah. yang sorang tuh lagi gojes. gila kau, tengok yang tuh lagi lah 'roarrr'. uuuu, sexy nye beliau. jum kapel.
dasyatnye effect dia.. lagu dia! lagu dia best! bestnye. suka lah. mood excited gile. nak terkeluar bijik mata bila tengok heroin2 yang gojes sume tuh.dia lah yang paling gojes. tapi tuh semua salah faham. HAHA.
selapas 20 minit.
amende lah mengarut sangat nih! nampok beno menipunye. ade ke patut dia lawan 3 gergasi sorang2 diri siap leh maen aci nyorok dengan mesin gun yang tengah duk dungdangdungdang tuh. tapi, style lah cara dia landing. fuyo0o.siti zubaidah & saloma bebeh.
selepas 1 jam. hmm. dah mula mengeluh tengok jam. bila kau nak habes? cuit2 orang sebelah ajak mengarut. ada saloma belakon dalam cite cakap hang! siti zubaidah pun ada. busettt ah. popcorn pun dah habes. nyampahh dah rasa. bila start lagu. dia start menari. kononnye lah. and mula lah dia duk berperang2. asyik2 tunjuk cara landing yang sama. elehh! bukannye cantik sangat pun depe sume tuu. busuk lah. tammat. yey! habes. ehh! dah lupa lah jalan cerita dia cenggane. sumpah! memang mcm tuu lah time movie tuu habes, imsomnia terus. *ah! abaikan ejaan yang salah tuh. malas nak google cari cane ejaan yang betul.*
kak jlo jugak paling tergojes kat hati saya.
ekceli, movie tade lah teruk sangat. boleh lah. graphic dia cun. awek2 boleh tahan. hero non ado! paling rasa tak boleh nak terima bila tetiba dorang gi bunuh anak dragon tuu. ngan mak dragon tuh pun kene bunuh. eee! apahal? kau ingat kau cantik nak main bunuh je? tampo kang. sedih tauk! cian dragon tu. huk2. conclusion nye, nak bagi 3 stars. part yang memang dah betul2 last tuh, tak berkelip jugak mata nieh. just part tetengah tuu bo0o'ringgg! nak tengok? gi lah tengok. tak lah membazir duit tuh. dari korang beli buku rujukan kimia baik gi tengok movie tuh. hahaha. * hari nie saye tak bermaya. -..-

2 comments:

  1. saya pun tgk cote tu dah. tak phm sgt jln cite dye.

    ReplyDelete
  2. ekceli cite tuu blh thn jgk..
    just ngarut dia melampau2 sket. HAHA

    ReplyDelete