Saturday, April 30, 2011

Demmit weh.

what suppose to be? what suppose to do? i am still single till now. i'm not in love. im not in anything. i am just with me. i am miss nobody. dont hate me. i'm not playing with your heart. i'm just chilling. LOL!
BUT! i think my heart just stop beating rite now. fcuk. eh, lenguh belakang pulak. sat2. ambik mood balek. hmm!
okay, mood jiwang berspeaking dah lari.
 demmit! nie semua pasal fb. again! mark sesawang!!
ahh! perlu ke rasa macam nieyh? lol. apa motif? pernah tak rasa bile excited on facebook. 
 tibe2, mood bertukar jadi macam nieyh..
 sebab korang bace / tengok bende yang memang ta layak dipandang.

ee, sesungguhnya aku tak suka! patut lah rafizee penah buat status kat FB dia, 'dont stalk your ex-couple 's facebook. its really hurt.' ow'ohh. jangan na perasan. saye bukan cakap pasal awak even awak ex saye yea! awak yg tgh garu2 tuh pun bukan. bukan. tapi, yea! betul. awak yg tgh pegang cawan tuh. saye tgh cakap pasal awak. terima kasih. kbye.

belom bye lagi lah. tapi dah bye kisah2 duka lara tuh semua. ehh, biarlah. saye bukan nak kat awak dah. euww. *ayat cover macho*

hari nie.. best.. sebab.. eh! sumpah lenguh gile belakang nieyh. kbye. 

ohh. terima kasih obama.

4 comments: