Monday, March 7, 2011

Why lah jadi pleboi?

kejam jugak lah. ada rasa macam nak makan lappy nie hidup2 pun ada. tapi tuu kalau saya kat tempat girl tuh. disebabkan girl tersebut bukan saya, dan semestinya saya bukan girl tersebut, so.. lappy tersebut masih aman bahagia even dah goyang mcm kerepek masuk angin. -.-
The story is.. saya stalker kat facebook. okay, pengakuan jujur. yelah kan, kalau dah 24/7 on fb. nak buat apa lagi. bukannya banyak sangat wall yang nak dilayan. bukannya macam Yuna yang stalker dia rajin nak berwall2. bukannya banyak sangat notification sampai boleh kalahkan Lady Gaga. sebab saya nie Melor Jingga je pun. kadang2 status pun takda orang sudi nak komen. pakat main like2 je. geget kaki baru tahu. yang atas tuu, bukan ceritanya. sambung balik. the story is.. last month kot kalau tak salah. tengah duk stalker profile fb sape thah.. tetiba pulak nampak satu makhluk ciptaan tuhan yang agak.. hm! berdahi licin. bukan jendul. muka iras2 farid kamil mungkin dia pandai edit gambar dan pose handsome2. so, dia nampak agak berdahi licin. lol. and then, hok'aloh.. in relationship lah pulok. tak kisah! send friend request kat dua2 sekali. HAHA. si boyfriend dah approve. girlfriend dia belum. kekwat nieyh. disini lah permulaannya! apsal si-girlfriend nie duk post wall ala2 marah+merajuk je nieh. dan si-boyfriend pulak macam, erm. macam ada gadis lain. lol. jengjengjeng! si-girlfriend dah approve. dan mulakan langkah dengan penuh gaya si-stalker yang hebat di padang. wow! si-girlfriend agak emo. status semua macam watahel. kesian dia. status si-boyfriend, seronok keluar dengan gadis baru. so sad. AND THEN! saya stalk pulak profile gadis baru si-boyfriend. o'o0, saya nampak si-girlfriend telah menyerang si-gadis tersebut dengan ayat2 yang penuh gaya tendangan seperti safee sali.dan hari nie, si-boyfriend telah selamat ber-in relationship with gadis baru itu. rasanya, si-girlfriend tak tahu lagi tuu. sebabnya, dia tak like mahupun meninggalkan barang sejejak dua kat comment box tuh. mustahil. ke, si-girlfriend tuu dah makan ubat tido tak bangun2? kesimpulannya sekarang, cepat betul si-boyfriend tuh tukar hati kan? mesti hati si-girlfriend tuh hancur berdebu. sobsob. even saya tak tahu kisah sebenar diorang.. tapi, tetap rasa macam.. alahai, kesiannya dia. dan, ada jugak rasa macam..
'HAHAHA! padan muka yahh. saya suka tengok orang putus cinta uols! rasain.'
tuu bila satan mood switch on lah. jarang on yang tuuh. 9setengah/10 je. lol. okay, gosip habes. BYE. * Happy Women's Day.

2 comments: