Tuesday, March 15, 2011

Virus Kuat Sangat.

kak limak oi. masuk le. banyak nyamuk! kokak dek nyamuk dapat malaria tobioka. oke oke. virus kak limah tak pernah habis kat dalam sel darah nieyh. semakin hari semakin banyak. seriously every night wajib tengok movie tuu. dah 2 weeks++ jarang miss. HAHA. gile. tahniah Mamat Kalid. nak kawin dengan anak encik boleh? my dearest cousin, Usop. ehh! Azwan Ali. apa nak cakap haa? erk. kitorang gile Movie! dia gila shopping. sangat gile shopping. but not me. saya suka berjimat. camtuh! hahaha. rasanya kalau stay kat sini sebulan, memang habis movie lah yang kitorang tengok. mentang2 cinema depan rumah je. okay, tuu tipu. jauh sikit dari rumah. macam dari rumah nak ke pasar je. dekat kan? balik kampung kali nie, memang betul2 paling lama dalam sejarah. dah dekat dua minggu. wow! lama dah kan? kalau touch-up klcc pun dah siap agaknya. selama duk sini, tumpang berkawan dengan kawan2 si dekwan nie lah. macam2 jenis kawan yang dia ada. macam2 perangai. tapi, takpa lah. faham. budak2 kan.. baru nak kenal dunia. kata baru habis SPM. really in love with my kampung. even, jalan sempit. kalau bmw lalu, selisih pulak dengan mers confirm bercalar lah. tapi, nie lah kampung. tempat main kejar2. panjat pokok rambutan. ponteng puasa. kene kejar angsa. macam2. tak perlu jalan besar macam highway, rumah mewah ibarat pavillion, kereta superb berjenama. tak perlu lah derr! asalkan saya ada family yang cukup sempurna. tapi, kalau ada orang murah hati nak bagi semua tuu. rembat je. apa tunggu. thihihi. saya tak suka orang meningking2. perasaan rimas bercampur pulak dengan sakit telinga. memang betul2 buat rasa nak terberak. alhamdulillah, saya tak ada kawan2 yang jenis macam tuu. mungkin semua orang yang saya jumpa semuanya baik2. ehh, takkan takda manusia bertanduk? hahaha. mungkin ada, tapi saya dah pejam mata malas nak tengok. please take note, kalau nak berkawan dengan saya.. tolong jangan nak meningking2. rasanya tak kot. dah tengok kiri kanan. depan belakang. diorang semua bermulut manis. love you kawan-kawan. =) ehh, abi hurairah datang rumah lah. udah mike seronok beno duk bersembang tuh. amboi usop.. suke kamu yea. ate, teman nak join jugak. byebye. * dahaga. nak sirap! nak sirap! nak sirap!

4 comments:

  1. BHAHAHAHHAH sindiran yg teramat sangt. hee.. Bulsittt~

    ReplyDelete
  2. ~kak limaK tu apa??~
    sejenis nasik lemaK??
    atau kuih goyang berlemaK???
    (^^)

    www.izzlatif.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. ehh, typing error.
    hahaha!
    ehh nie, nampak je kan. :P

    ReplyDelete