Thursday, March 17, 2011

sembelit.

hadui haii.. kenyangnya! macam takut nak try pakai jeans. kang ketat susah hati. haha. sumpah! memang kene start diet balik. duduk kampung macam senang2 je lupa kisah diet plus jogging everyday yang memang dah macam kene patri kat dalam jadual harian. tapi nie dah 2 minggu TERlupa kat semua tuh. fuh fuhh! Doremon, tolong ketuk dahi saya sekuat hati boleh?!
~Princess Paen~ :D
mungkin lagi dua tiga hari nak balik Ipoh dah lah. macam dah lama gila lepak sini. tapi, Paen sayang cakap nak datang sini. leh lepak's. Rindu dah kat mak, kat abah, stitchy, pinkyt, echy, tilam, bantal, selimut, kungfu panda, almari.. okay stop! Nak makan Mcd. err! kata dah nak start diet balik? apa macam nie? dan rasa macam nak rasa blueberry cheese cake. yummy! nak ayam mcd. wow!! watafak?! *title entry macam tade kene mengena dengan entry kan? tahu dah. lalala~

No comments:

Post a Comment