Saturday, March 5, 2011

masuk angin keluaq asap.

bila datang angin malas nak update blog. memang malas lah. kalau P0 yang teror berkungfu datang ketuk kepala pun still gak malas lagi. alah, malas pun bukan apa, tade cerita lah. busy kot! ngehngeh. tapi, bila nah! datang mood rajin, memang satu hari 4juta entry baru lah wujud kat blog IraBungaMelor nie. pehh! nama nak stylomilolo je. ehh! fatihah, tengs bagi pinjam buku MUET nieh. study study. yey! confirm esok cakap omputih jelah nieh. hebat pulak. apa cite masalah kerja yang tak dapat2 lagi young weh? tade perubahan. masih nganggur. tapi, tak nganggur sangat lah sebab sekarang tengah nege sendiri kan. tuu yang BUSY tuh. tapi, persoalannya sekarang.. hasil yang duk dapat hari2 tuu, mana nak cukup buat bayar duit konvo, amik lesen kereta, beli kereta, pegi london, paris, new york. mana cukup. tak cukup. dua hari lepas adelah gi merayap apply kerja kat kawasan dekat ngan umah. salah satunya, try mintak kat Watsons. mintak2 lah dapat kat situ. macam best! yelah, hajat nak kerja ikut bidang yang amik.. dorang kekwat. semua takda kerja kosong. haqtuih! plus, kat watsons tuu ada ehem2. agak menarik. hahaha. seriously muka dah sama kale dengan warna kereta pakcik sebelah. metallic pulak. its okay, lepas nie insya-allah banyak duit nak pegi.. ape tuh nama tempat tuh? london pejadahnya thah. HAHA. okay, itu karut. pakai je garnier, sehingga dua tone lebih cerah. ukurlah sendiri. tuu, Lisa Surihani yang bebel kat tv. pedih lubang mata lah taip2 nieyh. beroyo dah mate teman. dah lah, nak stop. tengoklah nanti 4 masihi lagi saya update blog lagi. sekarang nak belek2 buku MUET. ate, kate nak masok UiTM sambung degree yea young ye? amin. ee, apa bau busuk nieh? wekk! * kalau orang benci kat kite, hari2 mesti ingat kat kite kan? okaylah tuu dari tak ingat langsung. eh, tengkyu haters! sebab ingat kat saya. lol.

4 comments:

  1. saye nak comment kat sini jgk ! tak kire ~ :P
    ira ira ... ehem2 . hahaha xD
    harap2 ira dpt keje la kat watson tuh ... *batuk2*
    bhahaha xD

    ReplyDelete
  2. hahahha. macam ada makna je batuk tuh. xD
    AMIN~
    nak keje situuuuu! nyum2. <3

    ReplyDelete
  3. hahaha xD nyum2 ? ingt ade makanan ke kat situ ???
    eh2 , nanti kite g makan eh ??? ;)

    ReplyDelete