Sunday, March 6, 2011

Its Awesome.

M E R L I N ! ! yeyeh! memang tak kan miss tengok cerita tuu. semua orang kat Ipoh nie dah tahu. haha. kalau tak dapat tengok, for sure mulut nie akan bebel sampai nak terputus anak tekak. sapa kat sebelah, nah! nasib lah kene tumbokkan manja dariku. yeh bebeh. suka episod hari nie. syahdu gituh kisah cinta terhalang. and for the time, i think Arthur is awesome! lol. betul lah. selalunya, nyampah je. suka sangat dia buli Merlin. kaw2 punya buli lak tuh. tension je rasa. eee. lawan lah balik. Merlin nieh pun. tapi tapi tapi, tapi episod nie.. Ya Tuhan, suweet nye kau Arthur weh! peh! terbayang2 plak muka dia masa dia pandang Gwen dengan penuh rasa cinta. cececeh!~ ahh! cair. tak sangka Arthur nie cute jugak. leplep. awak awak, kita kawan ek? T.T *berangan jalan2 pegang tangan dengan Arthur. gedebuk! jatuh langgar batu.* okay, sedar balik. mak cakap, cerita mengarut2 minat lah sangat lah ira nie. haih, tah apa yang dia sukanya entah. hihi. cerita camnie lah best! Beast Master. tuu cerita pertama yang saya suka. korang pernah tengok tak? kalau awak, yea awak lah yang duk baca blog nie.. okay, kalau awak lahir tahun 1989.. maybe awak pernah tengok lah kot. na'ah! tak lah, bukan nak kata cerita tuu tahun 1989. gila apa lahir2 terus layan Beast Master. i mean, masa kite sekolah rendah dulu lah. ada ke tidak? pernah ke tidak? sedihlah awak nie. yih! penat cerita, tapi awak tak tahu pape. dah lah. BYE. * emo. shut down. terus tido. nak mimpi Arthur. nomnomnom

4 comments:

  1. saya minat merlin gak. mmg tak miss la tengok. heee :)

    ReplyDelete
  2. saye tgk merlin sbb jalan cerita dia best dan ade lelaki kacak ! iaitu Arthur ~ <3
    oke , dannn kenape Morgana sgt jahat mcm ape ~ TETTTT !
    oke , dah . Arthur handsome ! :)

    ReplyDelete
  3. gah! benci morgana. eeee!
    nak tarik rambut dia.

    ReplyDelete