Friday, March 18, 2011

Diet saya berHASIL.

Diet memang sangat berhasil sangat nieyh. Peh! sangat hebat okay. Amacam? respek tak? mesti rasa macam 'fuyo0oo! hebat lah Melor." yahyah. i know. simpan je rasa TERrespek tuu. Petang tadi, azwan tinggal saya sesorang kat rumah. meroyan sorang2 kat rumah. Fon tade kredit. ehh! boleh SOS top up lagi lahh. DONE! text-ing. ajak kazen kuar ini malam. yakni, tadi lah. sebab nie baru balik kuar meronggeng yang tak ronggeng tuu. of course lah si Azwan tuu ade gak. -.-" dan disini lah permulaannya edisi diet mendiet!~ yippee. macam biasa taktau nak pegi mana lah kan. so, si gendut azwan nie punya idea, err.. sebenarnya bukanlah idea dia sangat pun. kami ke Secret Recipe oyeyea! dan dan dan!! dan saya order itu haa. itu chocolate indulgence cake. cari blueberry cheese cake habis. dan, makan! omegot!~ next station, MCD. watafak? diet sangat kan kaedahnya. makan eskem pulak. whats going on nieyh? tak habis2 dengan dessert. dan kini, saya tengah mengah kenyang sangat. nak post panjang2 pun malas. nak pergi chill chill. bye!

2 comments:

  1. ECEH ! ingtkan betul2 BERHASIL ~~~~ :P :P

    penat je click ~ =.=

    ReplyDelete