Wednesday, March 23, 2011

Budak Lelaki macam tu rupanya.

yah! saya akan bermaustatin tetap di Switzerland. I mean Sitiawan. dan akan terus terusan ber 24/7 dengan dekwan. sound good rite? HAHA. makin lama, makin muda je rasa. coz, ahli rombongan melepak memang semakin muda. nasib ada jugak yang HOT bebeh. so, biarlah. *evil mood switch on*. so far, kawan2 si dekwan nie boleh tahan lah habit pelik dorang. memang kuat berjalan. pantang nampak kat kalender tuu hari sabtu ahad. sepanjang 2 minggu plus plus kat sini. merata dah pegi. *sebenarnya, takde lah merata sangat. thihhihi.* Pangkor, Ulu Licin mandi air terjun, KLumpur. Shah alam. paling koman. merayap kat kawasan2 sini. malam2, datang lah ahli mesyuarat PS2 kat rumah nieyh. maen game bola dari malam sampai lewat malam. dan tugas saya! adalah. best tau. hehe.. baru tahu macam nie rupanya perangai budak2 lelaki. (Y)layan eskem Malaysia di Switzerland.
start dari kecik. sampai masuk sekolah. habis sekolah. masuk U. habis U. till now lah. teman2 untuk hiburkan hati adalah lelaki. secara kebetulan lah. bukan saya yang pilih nak amik sape kan. pelik jugak. sampai lupa dah macam mana ek kalau lepak ngan gegirl. nak buat apa? lol. dah dapat kerja bebeh!! yey. semalam pergi interview. dan, alhamdulillah.. dia terus amik saya kerja kat syarikat dia tuu. isnin nie start! nervous jugak. entah macam mana lah nanti kan. pape pun, saya akan cuba untuk jadi Graphic Designer yang terbaik! amin. malam nanti balik Ipoh. rindu gile kat mak abah. nak peluk ciyum diorang. tak tahan dah nak tahan rindu nie. sampai sanggup berlekang kejap dengan .. eh! dengan sape? HAHA. mana ada sape. pandai je bende nie tertaip sendiri. ee, jahat betul. T.T * tahniah kat adik-adik saya yang amik result SPM hari nie. semuanya berjaya dengan cemerlang! nanti kakak belanja okay. dah dapat kerja nie, banyak lah duit i. ^~^

2 comments:

  1. tu la.. macam tu ek.. sama la Ira.. Ika pun suke gak lepak ngan dak laki. dari kecik sampai sekarang... dak2 yg slalu lepak ngan Ika pun tau.. da x tau lepak ngan gurl cm ner.. huhuh..

    ReplyDelete