Wednesday, March 30, 2011

3 HARI!

mintak2 hari nie rajin nak update blog. fuhh! kalau kang tetiba tengah bace tapi, 'aipp! dah habis? dah bye? apa melor merepek cerita tak habes nieyh'. jangan tension hempas pc hempas lappy pulak. hari nie hari ke-3 saya berkejaye. awesome lah jugak. sebab minat kan maen design2 nieyh. sekali bos bagi keje. memang tak berkelip. dah 3 hari mata tak berkelip. pedih pedih. banyak gile keje. nah! amik kau design billboard nieyh. designer laen macam patung. semua diam.. tenung pc je.macam robot. sebijik! dan saya juga. lol. tapi, tapi kami ada satu persamaan. semua bespectacled. i mean, berkacamata-ing. semua buta. err, maksud saya rabun. memang semua designer seluruh dunia rabun agaknya. kesian mata. relationship ngan bos okay. maybe saya dah dapat kawan sorang kat ofis. teka siapa? and yeah, thah apsal.. pergi lah mana2, mesti yang melekat dengan aku. lelaki. apsal pompuan kekwat nak kawan ngan mek? eeee.. ada sorang laki cina kat sebelah jelah tempat nak tanya pape. cina pompuan kat sebelah lagi satu, punyalah kekwat kate ko. pompuan melayu kat belakang, boleh lah.. ada jugaklah cakap sikit2.. lagi sorang that pengpengkid chinese punya lah ganas. dia bangun ke duduk ke, bising habes satu ofis bunyi kerusi dia. pehh! gempak gilew aah. bodo apa. meluat ahh. * tak kantoi kot kutuk2 kat sini *. staff lain tak sempat nak tengok. ramai sangat. okay, stop lah ngumpat pasal depe. 2 hari dah rehat sorang. sedih kan? takda sape nak teman. waaa!! 1st day keje, dekwan ngan kawan dia datang teman. like like.. ingat bila dah kerja, dapat lah kawan. kot2 paling koman, dapat lah cari bakal suami. peh pehh! haremm tadok nampak pun lagi. HAHAHA. so, terpaksa lagi lah tumpang kawan dengan kawan2 si dekwan. -..- dah cukup lah nie kot. panjang dah kan? lapar. bye. *semalam ada orang nyanyi lagu 'hanya kau yang mampu' dengan lagu apa thah. best best. hihi. merenyam!

3 comments:

  1. rehat sorg ? :O
    alolololo ~~~ kesiannye kak melor kite ... jgn nanges taw ~ :(

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete