Sunday, February 27, 2011

Tepi aa semut!

holala. bodo pianq apa semut nie mainmain kat screen lappy nieh. ingat padang bola ke? tak payah nak feeling macam david bekem sangat lah semut weh. lappy aku nie. tampo kang! kalau lappy nie masuk sepital. siap yea kau wahai semut. bagi makan gula campur racun tikus. padan muka. okay cukup emoemo dengan semut. dia bukan faham pun. ish! tengok, ada lagi lah. korang nampak tak? nieh haa.. ada nie. kat sebelah huruf 'g' atas tuh. nampak kan? yih! bla la. okay cukup emoemo dengan semut. kali nie betulbetul cukup lah dengan semut tuh. yah! hari nie first day nege. bapak lah panas. confirm lepas nie duk sebelah ronaldinho orang tak reti beza. biarlah, janji duit masyuk. alhamdulillah. permulaan yang bagus untuk fresh graduate macam saya nih. konon lah! okay meh pakat jerit 'laksa! mee kari!' sesiapa yang duk kat Ipoh nie, jangan nak kekwat sangat. datang beli. saya masak tau semua tuh. tau tau. tak payah puji. memang sedap pun. mintak2 esok pun licin macam hari nie. nak kumpul duit. nak jadi kaya raya baya yayaya. =) ya allah. kenapa jiwang sangat lagu kat windows media player nih? takpa lah. layan je. ahh! otak jem. ngantuk aa. esok nak bangun awal. eceh! business women kot sekarang nie. saya suka. walau penat. tapi puas! suka tengok orang makan masakan saya. yaw! i like. takyah kecoh2 gaduh ngan bos wateva. apply cuti wadafek. abah cakap, saya nie peniaga almarhum. lol.
*eh! vokalis baru M.U. H cute kan? grr. jum kawin nak? pangg! tampo diri sendiri. kenan apa thah hari nie miang sangat nih. yihh! orait. tidur. krohhhh..

3 comments:

  1. auw ! peniaga berjaye ~~~ terharu mak dgr ! :')

    bagus2 . teringin nak raseeeee ~~ :)

    ReplyDelete
  2. alia : hehe. meh dtg ipoh. :D
    gendut : gelak? tampo kang.

    ReplyDelete