Wednesday, February 23, 2011

motif pembunuhan.

mak aihh. bosannya. tak sangka bosan lagi hari nie. ingatkan tak bosan dah. kotkot lah brad pitt sudi singgah rumah lunch kat sini ke. tapi, haram takdak. lagilagi, tinggal sesorang. ngadap laptop dari pagi sampai malam. tadi try main osom dengan pendrive. haha! kalah. boo sama kau. mak ngan abah pagipagi dah keluar cari duit nak bagi anak dia nie makan dan membesar sihat. dahdah lah tuu, saya dah cukup sihat sangat nih. yihh! NAK KERJA LAH! jangan lah kekwat sangat tak sudi nak bagi peluang kerja kat saya weh. duk tanya ada pengalaman ke tadok. sampai bila nak ada pengalaman kalau dah korang tak nak bagi saya try test cuba tengok. geram betul. tarik rambut sampai botak kang. haa, panas hati nie. sedih sedih! tengok aa nanti esok esok tahun depan kalau saya leh bukak syarikat sendiri. semua budakbudak fresh saya suruh datang interview. pastu, nah! amik nie kerja kau orang. eh, kejap nak cari lagu yang baru download tadi. nak layan sambil menaip. peh! DONE. mari layan lagu price tag. yihihihi. baru rajin nak cari. jangan bising ah. yea aa tahu aa saya tak up-to-date. T.T
saya nak kerja kerja kerja! tak kerja semua benda tergendala. nak amik lesen kete. nak beli kete. nak hias kete. nak lumba kete. okay, nampak macam taksub sangat ngan kete aku nieh. stop. aaaa, seyes nak kerja! sesiapa yang baca entry nie, kalau korang tau kat manamana ada kerja kosong. bagi saya nie. kesian. tapi tapi, tapi kat ipoh jelah. weh! Ipoh, jangan kau kekwat ngan aku sangat lah. pretty pretty please. bagi saya kerja. yang best! yihaa. nak kerja. nak sambung study. nak amik degree. nak belajar rajinrajin. baiknya kan? kalau TOP tengok mesti rasa macam nak amik saya buat bini kan? tau dah. dah okay bye.
gambar tade kene mengena. tapi kalau boleh jadi bibik meaw nie pun boleh lah.
comel a kau kucing. cukur bulu sket leh?
*haha. title post tade kene mengena dgn entry. padan muka tertipu. tepu tangan. bo0o.

2 comments:

  1. manyak jahat wo kne kan orang...huhuhu tertipu tipah!

    jemput ke rumah..
    http://laydie-dda.blogspot.com
    keep in touch yeee..♥♥♥

    ReplyDelete