Monday, February 21, 2011

letter. secret.

jangan lah macam nie. ayyak! rasa macam nak makan je mata stitchy nie. ahh! geramnya. tak stop stop lagi. sumpah orang muak dengan segala keluh kesah sohseh nieh. jadi, jangan berkeluhkesah sohseh dah. tapi tapi tapi, i have to! kalau tak, macam mana saya nak teruskan kehidupan. nie lah gunanya blog. kan? okay okay, kalau tak nak baca. pejam mata tuu. hee. peace!
nak cakap sikit je. boleh kan? okay okay. i will start now! hihi. malu pulak. >~<
"ehemehem!~ jangan lupa jaga diri yea. rajinrajin kemas bilik. kerja rajinrajin. jangan biar orang pijak kepala. kalau tension, tulis kat manamana. lepas tension tuh. jangan menangis je. nanti buta. tamo bagi orang perbodohkan awk. even kadangkadang tuu awk mmg ngek pun. HEHE. buka mata tengok dunia luar dan fikir apa yg awk cari selama nie. dah jumpa? jangan lepaskan. tak jumpa? jangan give-up. kurangkan awk punya hot tempered tuh. gerun semua orang nanti. koma habis. haa, nie penting. bende tuh.. yang awk sedut bila tak cukup nafas tuh, jangan nak tinggal merata. bawak 24/7. huih, banyak sangat dah nie pesanan. nantinanti lah pulak sambung. kang muntah sambil baca. T.T"
DONE. take a good care of yourself dear. you know what i mean. you know i err emm. =) may you always have an angel by your side. byebye.

2 comments:

  1. ira , mungkin awk tak tahu yg sebenarnye ramai yg ambik berat pasal awk . ramai yg nakkan awk dpt kebahagiaan hidup .
    ira , jage diri baek2 , oke ?
    love you . :)

    ReplyDelete
  2. Ecehh. awk nie Alia..
    terkejut jap saye. uhux2. :')

    wuwuwuw. saket jantung.
    love u to0ooo00oo.

    ReplyDelete