Sunday, February 20, 2011

lambat dapat tau. malu lah.

baru tahu nie. Masya-allah. lembab jugak engkau nie kan. lahh, nak buat camne.. saya nie bukannya amik pusing sangat halhal artis and blablabla. tipu lah semua tuu. tapi, nie seyes baru tahu. jangan gelak jangan gelak! gelak lah kalau berani. report mak. uhuk. T.T baru tahu yang Qi Qushairi (klik nama kalau nak tatap muka Qi) jadi host untuk rancangan Jalan Jalan Cari Makan (JJCM). holala! minat tengok muka dia yang macam orang baru bangun tidur. lol. suka lah kat dia. erm, tapi.. Maria Tengku Sabri (klik nama kalau nak tatap muka Qi)tetap bertakhta dihati. camtuh! semangat kot tengok dia makan. nomnomnom. macam sedap betul. hari tuu, ada jugak tengok time Serina Ridzuan jadi host JJCM. not bad. selera betul dia makan. nie tadi tengok dah tukar host dah. cepat je. ehh! ke saya yang lambat? haha. lagi satu. lagi satu yang saya lambat tahu. Zizan Raja Lawak dah join jadi host Melodi? ehh, bila masa nie? nampak sangat tengok Melodi sebulan sekali. malas lah nak gi bukak TV. ngadap tercongok tengok orang bercakap. pastu, iklan. lemah betul. wuwuwu. okay, sambung balik kisah Zizan. hahaha! suka dia. lawak macam apa je mamat tu. dengan muka slumber mintak penampo. Grrr.
Peace No War. - Wahid
Tade Pitih Gadai Seluo. - Zizan
bahaha! tak boleh blah la. sempat je pulak dia sambung ayat si Wahid tuu. adeimek. superb. :) itulah antara dua bende yang saya lambat tahu. thah berapa lama dah semua tuu berlaku. baru hari nie tau. hee. malu malu malu. nak kene out lah nie. ehe! byebye.

No comments:

Post a Comment