Monday, February 28, 2011

Kata kata cacain.

im overboard, and i need your love. help me out, i cant swim on my own. blablabla.. our song! yeh. our song. thah macam mana lagu tuu boleh jadi lagu kita kan? tak ingat dah. awak ingat lagi tak? T.T
lawak bila ingat awak tak boleh ada orang lain yang suka lagu nie selain dari kita. haha. apa awak ingat justin bieber tuu buat lagu tu untuk kita je ke? ehe. hmm. mengeluh kuatkuat.
Selamat Hari Lahir Muhamad Nor Sharif Mohd Salleh.
saya dah buat wish panjang lebar sampai 3 pages tadi kan? maxis dah hantar kan? kan? dapat tak? kalau tak dapat, saya nak gi saman nie. simbah asid. untuk kali yang ke-2 kalinya saya tak dapat nak sambut befday awak samasama. last year sebab kita gaduh! haha. bengong. dua2 ego kuat. bodo piang betoi. sudah2nya, memang kita tak sambut pun. lama jugak gaduh masa tuh. berbulan2. huih. kalau nak cerita pasal gaduh and then okay balik then gaduh balik then baik pulak then then then. memang sampai semut bertukar jadi spider lah tak habis2 lagi citenya. so, ayuh lupakan pergaduhan tersebut. yelah kan, ramai pulak yang kononnya iri hati gegila bila kita bergabung. peh! apekehenye le.mm. dah lah. blur pulak nak taip apa. ngantok. alah! awak tak dapat free call kan? mumumu. its okay lah. next year dapat lah kot. awak nak hadiah? meh datang sini. hihi. mak dah duk tanya2 bila nak datang lagi. nanti datang bawak rombongan teros lah. haha! okay stop merapu. meluat ah merapu2. nak tido. bye.
sekarang dah faham kenapa hati saya jatuh kat dia? haha! salah! dia nie bukan cute mana pun. rasaya apek jual colgate pun lagi cute kot. lalalala. ahh! wadafek! apahal suka buat muka botem gituh haa? dah mencarut2 saya kat lam bilik nieh. cute gile macam unta.
love you sourheart. with love, saltheart.
* entry nie semalam dah taip penat2 tapi bila nak publish. yih! bb buat hal. so, pagi nie baru leh sambung. haha.

No comments:

Post a Comment