Friday, February 25, 2011

Kalau nak emo, tengoklah.

rasa bosan tak hari nie? meh sini baca entry nie kalaukalau bosan lah. kalau ada mood nak klik link kat bawah nieh nanti. err, tuh pun kalau ada mood nak beremosi sesedih gitew. ahh! terikut bahasa comel pulak. gitewww. eeuuww. siapa awek korea tu? comel jugak kan? ngehngeh. nie nak cerita pasal dia la nie. bukan biodata dia. bukan. nak cerita pasal MV dia yg pehh! boleh meleleh air mata kalau layan betulbetul. duduk pulak dalam bilik sorangsorang. kat luar hujan renyairenyai. angin masuk ikut tingkap. fiuhhh.. sobsobsob. T.T meh cerita pasal MV dia jelah terus. kisah bf dia lah kot. curang. dah ada gf lain. *biasa lah tuu. nak suruh sedih kan.* dia nie pulak, duk teringat lagi kat laki tuu. teringat je lagi time dorang maen belon buih samesame. ahh! romantik. saya suka! baru je main hari tuu. hehe. lepas tuh, dia gi serang umah laki tu. tendang pintu umah tuh. sampai jatuh haa gf baru laki tuh. ganas. laki tuu pulak marahmarah dia. sekali, dia keluarkan pistol belon buih yang zaman dorang main duludulu. kehkehkeh. laki tuu gelak. dia tak tau dalam tuu ada ......... jengjengjeng. nak tau kesudahannya, tengok sendiri! tak menyesal lah gile kalau tengok. betul cakap nie. muka jujur macam nie tak kan nak menipu. :D
klik atas tuu. nanti terbang tengok. =)
okay, dah tengok dah? boleh lah korang buat lepas nie. kan? femes nanti masuk berita semua. kotkot lah boyfriend korang kene kebas dek laki lain. eh? lol.
*haikal kedod la nie tunjuk MV nie time gi shah alam jap hari tuh.

4 comments:

  1. auw ! auw ! ira tggu jap . saye tgk video ni ~~ tggu tawwww ~~~ :P

    ReplyDelete
  2. okay okay.
    tgh tnggu nie.
    1,2,3,4,5,6,7,8,9,blablabla..

    ReplyDelete
  3. dah ! seronoknye pistol buih tuh !!!! nak beli la . ;)

    ReplyDelete