Saturday, February 26, 2011

Entry emo lewat malam.

kalau dah nie je yang mampu. apa boleh buat. sabar jelah. even terjun masuk gaung patah riuk abis pun tak boleh tukar pape. berlakon macam orang haram tak kenai langsung nieh. tuu dia duk kata, nala punya besaq pembohongan uh. taklah. sebenarnya bukan apa pun. saja emo. kan best kalau boleh jadi macam JLo. emoemo pun lawa. tak bukan. bukan. bukan nak cite pasal JLo. bukan nak cite pasal terjun gaung empat puluh ratus dua ribu kali tak mati mati. nak cite lain. tapi malu. selalu je tak jadi bila nak cite kisah tuh. ce cite ce cite. ta payoh le kamu nak beda'ah. *pengaruh zombi kg pisang&hantu kak limah balik rumah yang sangat kuat. sampai ke saluran darah arteri kiri.* ahh, tengok! menyimpang ke lain. susah lah nak tuju ke topik yang nak ditopikkan tuh. rasanya dah dekat 10 entry yang nak cite pasal tuu. tapi terjadi entry lain. contohnya.. err. okay! dah mula nak masuk simpang lain dah nie. *baca doa* fuhh start emo. *sediakan tisu kalau rasa meluat boleh shut down terus* entah apsal rindu nie tak boleh nak diluahkan. kene duduk diamdiam kat dalam hati. tapi, apsal rindu duk dalam hati? err. blur pulak nak taip apa. on facebook nak intai kotkot ada status yang best. wall yang suwet. im yang kadangkadang memang meluat nak layan*bukan im dari beliau*. lol. ego lah kau. apsal tak kau je yang meng'wall'kan beliau? im beliau. haa, korang nak tanya macam tuh kan? entahlah. takde number fon ke? haa, korang terfikir macam tuh pulak kan? wah! hebatnya saya leh baca fikiran orang lah. yey! ada je number fon semua tuh. jangan kata number fon beliau. dengan number fon segala orang yang berkaitan dengan beliau pun saya ada. dah tuh, tak reti reti nak text ke calling2 apa segala? kata rindu sangat. erk! speechless.
susah semua tuh, susah. payah! kang tak kene masa lah. tak kene time lah. tak kene itu. ini. malas nak hadapi semua tuh. perit tau tak? tahan lagi bagus. insya-allah, lama2 hilang lah segala jenis feeling nie. tapi bila kadang2 datang feeling rindu terlebih yang memang susah gila nak control nie yang naik sesak nafas nak sedut. macam sekarang. ishh! tahyul je tuh. hm, kawan yang macam tak kawan. sayang yang macam purapura je. rindu yang macam tak bermakna. janji yang macam kata2 kosong. kenangan yang macam dah dilenyapkan. ahh! tengok. saya bernafas macam orang tengah tersedusedu. T.T maaflah, macam dah terlebih emo. jangan salahkan saya kalau saya dingin. awak yang buat saya beku. saya doa awak jumpa dengan apa yang awak cari. haih! emo emo. sudahlah emo. kalau nak emo rasanya berpage2 pun tak habis lagi. kang ada yang lari terjun gaung kononnya tak mati. kalau rasa muak sangat dengan entry kali nie, pegi berus gigi. nak tido. mana tau boleh mimpi kawen dengan husband semalam. ngehngeh. *esok start meniaga. bismillah.. semoga maju! duit duit duit duit.*

No comments:

Post a Comment