Saturday, February 19, 2011

azwan ali cousin paling sengal.

tak sangka budak nie kind of hebat jugak berblog. Azwan Ali.(klik nama dia, dan melawat blog budak nie) Cop! nie bukan Azwan Ali amboiamboi tuu. nie lain punya orang haa. well well, takdelah hebat mana. boleh lah suamsuam kuku gituh. HAHA. thah apasal suka cari pasal ngan budak nie. maybe sebab budak nie antara cousin yang boleh menggila samasama. nak cakap membesar bersama tuu, tak jugak lah. tapi, dulu masa kecikkecik.. tiap kali balik kampung (sitiawan, Perak) mesti budak nie datang mengacau kat umah Opah. kadangkadang tu, bila rasa malas nak layan. buatbuat tidur lah. siap kunci pintu bilik pulak. haha! sorry dekwan yeh. itu dulu. sekarang dah okay dah. rajin pulak nak layan dia. kalau dulu. eh! banyaknya 'dulu'. lol. okay sambung, kalau dulu. harihari texting. paksa dia call. chatting n blablabla. sekarang kurang dah sikit. dia gedik gatai punggoq pi kerja. terus aku sentap malas balik kampung. bweek! weh dekwan, kalau kamu na jumpa kak ira. datang Ipoh sini. =)
lupa lah, pernah tak bagitahu dia yang saya.. erm. err. nak sebut ke tak ek? tak payah lah. hm. okay okay. sebut jelah untuk sekali seumur hidup. well, dekwan. kak ira sayang kamu lah. *siket. lalala. gendut! HAHA!eh! bukan Azwan Ali nie.
haa, yang nie. yang belakang tuh. haha! suka gambar nie, sebab muka dia macam hantu. :Dtak baik lah asyik nyakat dia ja. dekwan nie sebenarnya cute. baik hati. lemah LEMBUT. blablabla. cukup. bye.

2 comments: