Sunday, February 20, 2011

love botem saye. nak kenal?

ahaha. alamak! penyakit baru datang. omo omo! dunno wat to do. dah cuba tepis. syuhsyuhh. datang jugak. terkene jugak dengan penyakit nie. dengan benda nie. eee! tak baik betul. *gelenggeleng kepala. hentakhentak kaki dan menjerit manja tangan tutup muka.* nah! sampai macam tuh. nie semua salah dik Qila la nie. ade ke bagi kak ira baca majalah tuh. haa, tengok. sekarang nie dah jadi. eh eh! Metro hari nie pun salah jugak. sebab dia keluarkan cerita pasal tuh. kalau tak, mesti tak ingat dah. huh. trust me. trust me. T.T Dear Top, jangan bimbang. even header saya tak ada gambar awak dah. macam nie. bawah nie.saya tetap sayang awak macam dulu. awak kat top. ngehngeh. tapi tapi. saya dah jumpa bottom saya. ehh! salah. bukan. saya ada jumpa satu orang nie. i mean, jumpa dalam buku. dalam tenet. bukan jumpa depandepan duk minum kopi satu meja. ohh! bukan begitu. nie.. saya berkenan kat dia. takpe kat Top? ehe. ^~^
hehe. botem kan? i like. :P
main bende tuu pulak. ehemm!nyanyi pun buleh? ehe. best tak suara awok neh?bodo apa comel sangat nie? blablabla.. Lee Jung Shin (이중신) Position: Bassist, Rapper Date of Birth: September 15, 1991 Height: 186 cm Weight: 66kg Blood Type: A Hobby: Appreciating music Specialty: Rap, Bass Attraction: Eyes
okay! macam tuu lah. nie salah sorang dari ahli group CN Blue. honestly, tak pernah dengar pun lagi lagu dorang. thihihi. jangan aa marah! orang suka kat JungShin je. dia cute. dia botem saya. weekk! *saya terlambat lagi ke? orang lain dah lama minat ehh kat Jungshin? yea? =.="

No comments:

Post a Comment