Wednesday, January 12, 2011

wah! hari hebat saya nie.

meroyan apa punya meroyan. sampai sakit kaki padahal jalan sekejap je. 2pm till 5pm. kejap je tuu kan? kan? yelah meroyan shoping2 dengan cousin di Ipoh Parade. wow! saya jalan2 di Ipoh lah. apa yang hebat? lerr, yelah. kalau dah namanya saya di Ipoh memang jarang sangatlah keluar hang out. paling tidak, hangout dengan mak&abah. tuu memang habis enjoylah! T_T last time pergi ipoh parade masa form5. sekarang umurnya dah 22thn deh! so, kiralah sendiri dah berapa abad saya tak jejak kaki kat sana. ngehngeh! barang memang tak payah cakap berplastik2. naik lenguh tangan aku tahu. tapi itu semua bukan milikku kerana ia semua milikmu. apa saja yang jadi milikku? nah! novel Thriller No 1 Malaysia, Ramlee Awang Murshid di genggamanku. homegod! saya sangat excited nak baca. so, akhir kata dari saya. byebye dan selamat malam. *kaki lenguh macam main bola gaya Shafee. :P

No comments:

Post a Comment