Thursday, January 13, 2011

player malaysia laku.

saya pun mahu boyfriend pemain bola Malaysia yang gagah, mantap lagi kacak! pemain bola Malaysia, nak saya tak? nak laa. jum kita kapel. haha. T.T gituh lah kisahnya. sana sini perempuan tengah gilakan pemain bola sepak. termasuklah si kakak sepupu aku yang sorang nie. pun tengah hangat bercinta dengan pemain bola. buka blog, kisah orang nie bercinta dengan pemain bola. buka gosip artis, si dia tengah bercinta dengan pemain bola. buka facebook, kisah orang tu bercinta dengan pemain bola. ni dalam bilik nie pun ada kisah orang bercinta dengan pemain bola. hambik! memang semua pemain bola tak single lah kan? jadi rebutan pulak. kalah artis nie. hehe. tahu tak? Ikhram Dinzly tengah cari calon nak buat isteri? mak cakap, dia orang perak! haa, mane ikhram? mane? mane? jangan nyorok lah. keluar. wewettt! nama saya IraBungaMelor. *nama nak hebat je. takleh blah budak nie.

2 comments: