Monday, January 17, 2011

jum melukis & skype.

hari nie tak bosan. sekajap masa bergerak. tiktoktiktok. dah kul 6petang. yihh! cepatnya. hari nie jugak, saya melukis. lama tak praktis melukis. dah bertahun dah. last dulu masa study drawing kat unisel. lepas tuu, ngadap lappy je buat design. paling tidak, buat sketches cincai2. jadi, here we go! saya cuba melukis muka sendiri, nak buat potret besar2. tapi, baru siap buat mata, A4 size. before tuh, konon nak lukis muka TOP, last2 jadi macam apek jual sayur pulak. T.T entah siap ke tidak tak tahu lah. suka sangat buat kerja separuh jalan. ish! SKYPE. baru belajar2 guna mende tuh. sign up. BLURR je pandang destop. sumpah buta IT betul engkau nie ira. dulu malas nak buat, sebab memang tak minat chating. YM tak ter-on. IM facebook pun off. tetiba hari nie gatal buat skype pulak. dan berskype dengan Ben. ololo, comelnya dia. :) nanti-nanti nak skype dengan azam dan KiwiKiwi pondan pulak. lalala~ skype lagi cool dari ym. erk, awak dah lama tahu? alaa~ *siapa ada skype? ngee~
guys, i miss you.

2 comments:

  1. eh , ira . saye pun tada skype la . sob sob . awk cakap saye bute IT jgk eh ? :P

    muke TOP ---> apek cine jual sayur ???? bhahahaha :D hodoh sgt ke ???

    ReplyDelete
  2. lor, buat lah. leh kite skype same2. hehe.
    tuuu, tgk lah pic yg ira lukis kat atas tu. nampak? hehe

    ReplyDelete