Wednesday, January 5, 2011

ira angau yea?

sebenarnya saya nak sangat tanya soalan nie kat dia. dah memberontak dah dalam hati nie. T.T hok aloh, tolong lah faham sendiri. pergi pinjam power harry potter jap nuh.. power baca fikiran saya nie. pergi la. pergi pergi.
haha. bajet cute buat muka ala2 sedeyh. :P "dulu orang baik tak dengan awak?"
"orang ada buat banyak salah dengan awak tak masa tu?" "awak pernah kecik hati dengan orang?" "betul ke dulu..10 tahun lepas.. kite bercinta? erk." "awak pernah betul2 sayang kat orang? LOL" "apa yea sebenarnya perasaan awak kat orang dulu tuu?" "awak pernah rindu kat orang?" "sekarang nie, apa yang awak rasa kat orang?" bodo! soalan ape nie. dia dah ada buah hati lah gila. T_T "ingat lagi zaman dulu-dulu?"
banyak kan soalan bodoh yang saya nak tanya kat dia. tapi, memang tak terluah lah. malu lah. saya kan gadis melayu terakhir. ceceh. *cuba contral gelabah yang meggila. nasib tak sawan je. kalau dia baca, kalau lah.. nanti jawap yea? orang malu lah nak tanye. (sejak bila lah jadi pemalu macam nih) but, seriously.. 2,3 hari nie.. saya duk teringat kat dia je. aisemen.. susah lah macam nie. tak pasal2 kat blog nie penuh dengan luahan hati yang memang BOSAN orang nak baca. yea yea. saya faham. nanti saya stop post benda2 macam nie. jangan lah meluat. tak sangka langsung saya boleh ter'feeling' macam nie. tak logik. mustahil. takpe takpe. nanti okay lah nie. even dia cakap dia nak keluar dating pun, saya masih boleh terima dengan pasrah. LOL. what the fish huh? whats wrong with you ira? kan ke ira nie seorang yang kacak dan gagah. glamorous solo pulak. SOLO, yes my way. then now, what happen? what goes around come around. *banyak pulak 'what'nye. he he. okay, stop drama!

No comments:

Post a Comment