Wednesday, January 19, 2011

CONTEST pic hitam putih paling cool.

untuk pertama kalinya tergerak hati nak join contest. sebab hadiah dia besaq? hihi. takdelah jugak. mungkin sebab contest agak menarik minat saya nak join. berkaitan dengan gambar yeah. suka. contest lain takut nak join. contohnya, contest blog tercantik. lerr, blog saya buruk pulak. macam mana nak join. hee~
ini banner contest tersebut :-syarat² :
1. okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni 2. letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni 3. buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!* contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak ! 4. tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join ! 5. tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011
~~~~~~~~~~~~~~~~~ amboi! lumayan tak hadiah dia? rm100! apa saya nak buat dengan duit tuh? nak beli kereta. cukup tak? hihi. saya nak pergi cari album Big Bang. nak kumpul album2 BigBang. :) tag pada 5 orang rakan :
  1. Eka
  2. Syaza
  3. Izz Latif
  4. Salimah Yusri
  5. Sesumpah
ini gambar paling cool lah konon yang cuba dipertaruhkan. :D D O N E !

8 comments:

  1. ~erm~
    mcm mana ni
    xpaham??....
    pasal side bar
    n letak pic org buat contest tuh
    pastu idea kita nak buat apa ngan rm100 tuh....
    kan??
    then nak kene letak pic itam putih kita gak ke...

    ReplyDelete
  2. a'ah. buat camtuu lah. ikut yg ira dah buat nie..

    ReplyDelete
  3. ima :- kicik punya hal lah. :D

    zaiya :- tengs2. :)

    ReplyDelete
  4. hey dear :) tengs join contest eh

    :) good luck :)

    ReplyDelete