Wednesday, December 22, 2010

Title Entry buat pening!

Dilemma! diantara berjuta-juta sebab. Konon. Berangan je tuu. Hehe. Dari entah pukul berapa tadi, saya berjalan-jalan ke blog2 mereka yang pastinya cun! Nasib tak kena minyak. Kalau tak, hmpp! Sambil bersiar2 blog orang (dengan perasaan iri hati, cit), terfikir juga..
"kenapa blog diorang stail nih. tension lah aku. Aaa, give up! sobsob~"
Ada juga lah dapat faedah untuk diri sendiri. Tip2 yang mungkin berhasil. Tak macam blog saya nie, apa pun tadak! alaa, benci okay. saya ternsion sangat nie. Nak letak tip jugak? Tip apa? apa? apaa?? Fine. tak suke. Annoying. Tak kisah lah, mungkin setahun dua lagi.. saya akan hebat berbloging. Kan? *cuba bagi semangat pada diri sendiri. hehe. Cop! nak gi toilet! Okay sudah. Kalau awak semua perasan, saya gila suka tukar lagu kat blog. Tengoklah lagu mana yang berjaya pikat hati masa tengah isi masa lapang. ecehh. Dan terbaru, saya tukar lagu lagi. Beautiful Girl - Kim Ah Joong. alaa, lagu untuk cerita 200 Pounds Beuty. kisah yang.. er, google sendiri la. Hehe. Tengok video kat tepi tu, kreatif kan mereka? :) before this, saya letak lagu High High - GD&TOP. Yelah, ramai dah sedia maklum yang saya gilakan TOP! roarrrr~ Saya nak makan lah. Nanti sambung balik. cop cop copp! Nak buat title apa untuk entry kali nie yea? Ini lah problem yang saya terpaksa kena hadap setiap kali nak post entry baru. Kena masuk kelas title entry nie! Haha. ada tak?

No comments:

Post a Comment