Thursday, December 23, 2010

tahniah anda berjaya!

gadis dan bunga la nie? haha. atiqah & aqilah
hari ni adik-adik mesti tengah resah gelisah kan? yelah, result PMR keluar hari nie. so, saya nak ucap tahniah dekat adik sepupu saya yang sorang nie. Aqilah/Dik Qila. even, tak macam yang awak target.. nak 8A kan. tapi, dapat 6A 2B je. okay lah tu, nanti SPM buat betul. :) Menangis budak ni dapat result tak macam yang dia nak. time UPSR dulu dapat 5A. nak straight A je kan? amboi2. he he .baguslah. jangan give-up! teringat pulak masa zaman saya ambik keputusan UPSR. entah bila study pun tak tahu lah. dan yang paling teruk, tiba-tiba je dapat result. sikit pun tak menggelabah. teruk betul kau ira. he he. masa PMR, result suruh cousin yang ambilkan. sebab masa tu ada dekat Ipoh. tapi sekolah dekat terengganu. relax je. sah2 tenuk ungka punya ira. takde pulak nangis2 macam si Aqilah. itulah orang cakap, 'budak cerdik nie, sentiasa berusaha dan tak penah puas hati.' LOL. habis tu, saya nie? sedihlah! merajuk lagi. blog jahat kutuk tuan.

No comments:

Post a Comment