Thursday, December 23, 2010

seiras pulak dah.

salam muhibah kawankawan! sihat tak hari nie? gila tengah kenyang makan ikan bakar nie. besar. nyumnyum! tadi teman mak kat kedai kek. esok pun kene teman lagi. memang banyak la godaannya nanti. macam2 jenis kek pulak dekat depan mata. tahan nafsu bebeh! :D
entah orang yang ke berapa puluh juta ratus pun tak tahu lah yang cakap muka saya dengan azam sama. sampai ada yang ingat gambar kat facebook tu, gambar azam pakai wig. ada ke patut. *teleh blah! pok pale kang! he he. nah, tengok ni.. sama tak?
haha! saje letak gambar blur. red devils. yeah! :P
keputusan di tangan anda juri. buat pilihan dengan betul. eceh! over pulak dalam berkata-kata. tapi, memang nampak macam sama pun kan? theee~ jadi orang single nie, kadang2 memang banyak faedah. LOL. (macam tak selalu single je. gelabah je ouh!blah la ira!) okay, antaranya..
1 - fon tak perlu selalu nak kene cas. 2 - tak perlu risau pasal kredit. save bajet tuh! 3 - boleh tinggal nfon kat rumah. haha. (semua pun berkaitan nfon? lerr) 4 - suka hati nak keluar dengan siapa. 5 - korang cari idea sendiri. he he. sebab selalunya, ini jelah yang saya titik beratkan. nfon nfon nfon. *gedix bajet hot pulak.
memandangkan saya memang single. erm, seingatnya memang single lah. tak tahu pulak kalau ter'available' dengan sesiapa. *bajet hot lagi! haha. tak lah. memang tiada kepunyaan milik persendirian sesiapa pun. ingat kucing ke? ceh. so, i am single but not available. winkwink, ngoratlah. *buat muka paling cute dengan peace kat pipi ala2 budak bajet hot. haha.

No comments:

Post a Comment