Monday, December 20, 2010

promosi blog mereka. *kekonon.

yea2 oke. mmg patutnye aku ade interview pagi nie. tp, leh pulak aku duk on9 dr pagi tadi kan. sebabnye, ape lagi. ta jadi lah. dah siap mandi ape semua, tetiba mak cakap.. " tak sempat lah na pegi hari nie, abah kene gi kerja awal." alahai, buat penat je mandi awal nie. sejuk tawu. ade sowang kawan alam maya aku nie, name dia.. Alia Saad. (klik kat nama dia utk pergi ke blog budak baru blaja nie. haha) dia sangatlahh stalker. suke betul dia stalk blog orang ape semua. tapi, tengs jugaklah kat dia. sebab aku boleh baca blog ramai org. sambil nyelam sedut air. ye dok? dan semalam aku baca paper Harian Metro, ade kisah gadis blogger. dan yg bestnye, aku baru lepas tgk blog dia. yelah, alia saad la punye pasal. letak link blog gadis tersebut. sapekah beliau? nie haa, klik nama dia. Hanis Zalikha. aku suka blog dia. simple & ayat2 yg cute. tuannye pun cantik! oke cukuplah mempromosikan blog2 orang. hehe. tata. jumpa lagi nanti.

No comments:

Post a Comment