Tuesday, December 21, 2010

fenomena Bieber!

heyy.. rasa macam nak buat perubahan lah. nak cakap 'saya', tamo cakap 'aku'. nampak macam sopan dan ayu sket. kan? :)
baiklah, hari nie.. saya nak cerita pasal fenomena Bieber. yeah, Justin Bieber. (padahal blog nie ta habes2 dgn bieber, TOP, 2NE1. haha) hak'aloh, tapelah. *senyum.. dan buat muka paling comel ala2 salena gomez! mustahil jugak lah kalau ade yang ta kenal Justin Bieber yg femes gile babes dgn lagu Baby tuu haa. tak mustahil jugak kalau mungkin kat rumah dowang tade tv, radio, internet n etc. mungkin. siapa tahu. oke, tinggalkan kisah siapa yang tak kenal Bieber tuu. Jum amik tahu pasal fenomena besar yang Justin Bieber dah buat kat seluruh dunia nie. Zassss~ *melodi! Justin Bieber (JB) nie, bukan saja dikaitkan dgn orang muda.. malahan golongan tak berapa nak muda pun tersangkut jugak. Ada suatu ketika, JB pernah dikaitkan dgn selebriti bertubuh seksi Kim Kardhasian. *seksi tara mana badan Kim tuu pun entah lah. Kim pernah menulis status di twitter beliau, " Secara rasmi saya diserang demam Bieber!". wow! power ini budak sampai berjaya menggoda makcik2. Selain itu, JB juga pernah dicium Ketty Perry! banyaklah kalau nak cerita dgn siapa lagi JB pernah bercium. search google lah yea? *winkwink. Finally setakat nie, JB memelih gadis lebih kurang seebaya dengannya. tetapi bukan seorang, sebaliknya dua! tamak nie.. tiga lah. saya nak join gak. hehe. Selena Gomez & Jasmine Villegas adalah gadis2 yang bertanggungjawap mencuri hati JB. dan mungkin ada ramai lagi. siapa tahu.. cukuplah bergosip. nanti berat gosip je. nak loading pun susah. mesti ramai yang makan hati bile dapat tahu JB dah ade gf-gf. err, termasuk saya. HAHA!
uuu.. panjang muncung masing2. -ketty perry&JB muahx! - rihanna & JB aaaa. ta padan! bwek! - selena gomez&JB ngee. saya suka ini. - jasmine&JB
amboi! kowang buat ape lam kete tuu? - Jasmine&JB
cukup sampai disini saja. dah macam blog xxx dah penuh dgn gambar cium mium si bieber nie. tata!

No comments:

Post a Comment