Friday, December 17, 2010

-.-"

no need to know. no need to worry. sigh~ sorry guys.
tadi aku gi interview.menggelabah betul. mak aku lahh semalam. lam kul 7pm, tetiba dye btaw aku..
'ira, sok gi temuduga. ade owg na pakai graphic designer.'
aku lak macam, OMG! resume ape sume ta prepair. tup tup kene gi interview. ahh! mampus lah. pegi jelah. dan ini hari aku pegi dgn tade berbekalkan sebarang jenis sijil! yang ade cuma hasil kerja aku yg ta berapa na byk. tuu pun aku ta print out. lam pendrive je. lagi teruk bile aku belek2 almari, demm! baju formal, kasut sume tadak. heh! sebat jelah ape yang ada. dah pegi tuu, boss dye oke. everything oke. cuma ada DUA masalah aku. transport & DSLR. dan lagi satu, klu aku nak keje nie.. aku talehh balik tganu 25 nie. demm demm. aku benci bile terpaksa buat pilihan. klu aku nak keje, isnin ni masuk. macam mane yea? erghh. bialah mak & abah aku yg buat keputussan. haihhh~
byk betul aku mencarut. so sori. aku agak leka bermaen tumblr skang nie. sebab tuu lah post aku utk hari ni mcm.. hidup segan, mati ta mao. haha! chaw!~

No comments:

Post a Comment