Friday, November 12, 2010

senyum.

hello peeps! aku di ipoh. hometown tercinta. yg ta cintanye bile aku kene gi cc yg bising mcm haremm utk on9 nie. shitto! n mood aku utk trs bsastera lenyap. entah pemende lahh aku na taip pon aku hilang punca. lol. tape, tunggu lahh aku punya brondband nnt. akan ku on9 bsama emak. hoho. Kiwi2 ta habes na suh aku beli BlueBerry. pehh! banyak duit i nox! :P Semalam result aku dah kua. jgn tanye lahh berapa. tumbuk kang! alhamdulillah, aku bjaya habeskan diploma! :) mak suh keje. nnt next year lahh aku keje. blh kan mak? n rambut aku sudah btukar kale. masih bkn hitam, tapi.. Dark Brown! hoho. abah aku yg tlg wanekan smlm. :) alahai, budak kecik pulak ade sblh aku nih. sah2 ta mnd ag dah dtg cc ngadap game bodo ape thah. haihh. tensen mak nox! aku suke life aku skang nie. just tahap kerinduaan aku kat kwn2 je yg ta best. hmm. korang, rindu. :'(
ade sesorang yg cuba mencari kunci hati aku! :) maybe dye dah jumpe. tp, tatawu lahh tuu kunci betul ataw palsu. kalau btl itu kuncinya, tlg simpan dgn btl & jgn bia hilang atau bkarat. kalau tuu kunci palsu, hmm.. i'm sorry. sorry kat u. sorry jgk kat i sendiri..

No comments:

Post a Comment