Sunday, October 10, 2010

susah la klu melayu ta tlg melayu.

wassup yo0! :) cerita per-1, aku mmg sah sgt ta minat kat si lalaki yg aku cite hari tuu. HAHA! *cepatnye berubah hati. :P cerita ke-2, aku dah merdeka hampir 85%. mane pegi lagi 15 % tuu? oke, 10% utk last presentation 18-22hb nie. 5%, selagi result ta kua. slagi tuu ta merdeka! dupdupdup~ afta all dis, aku MERDEKA! slamat tinggal diploma. akhirnya! :D cerita ke-3, aku menyampah gile plus saket hati bile aku teringat kat boss2 tempat aku praktikal dulu. dasar orang kaya kedekut taek idong ta de rase! aku ta pat alaun, atas sebab aku ta dtg keje tyme na last2 tu. shit! 2bln aku gi keje tu. free2 jelah?! ngan segala jenis tambang yg aku kene byr semata2 na gi keje. sabtu pun keje. siap kene angkat kotak2 baju sebesar alam dah mcm buruh kasar tyme2 puasa. cari idea sbb na bagi kat lu punye costumer. at least, klu kau orang ta nak bg aku full mcm yg dijanjikan. 2 bln praktikal, dpt RM300 SAHAJA. ape kate, klu kau orang bagi aku RM100 pun oke dah! potong sket sbb aku 'buat hal.' kate mereka. ehh, tapi aku dah ta nak pun duit tuh! aku ta hadap lah. boleh je nak hidup. bukannye mati. thah2 kedai kau orang yg mati lepas nie! padan muka weh! pasal aku blk sharp kul 6ptg pun leh na jadi isu. bebel2 kat org laen. apsal ta ckp direct je kat aku? suarakan. hello, msg2 dah tua pulak. cuba tanye, KENAPE? nie tak, maen ngumpat je. nih aku nak btaw, aku blk sharp camtu.. sbb bas dtg plg lwt kul 630. dah tuu, klu aku terlepas. tak ke aku kene naek teksi? nak aku byr rm 15 lah?! byk duet mak bapak aku. aku rase aku dah inform byk kali psl nih. tuu pun ssh na fhm. heihh, melayu ta tlg melayu ssh la na hdp. cerita ke-4, ........ mood aku ta elok dah lah! tersalah bebel lak. gi bukak isu tensen kat 'cerita ke-3' td lak. mcm babi sgt rase. back off! nnt aku sambung.

No comments:

Post a Comment