Monday, October 25, 2010

loser boy!

uji kaji sedang dijalankan. loading----------------------22% aku tgh menguji block and unblock org kat FB. ape jd kalau kite block org. n ape jd klu kite unblock blk. baru aku tawu yg kalau kite block org tuu, maknenye, kite pun ta dpt na tgk page org tuu. search pun ta jumpe. ooo0oOO.. mcm tuu ke. byk kali jugak lahh. utk menguji bende tuu, ade jugak 2,3 org aku TERunblock. na block alek talehh pulak. kene tunggu 48 jam 2 hari? wow! lagi.. tuu jelah ea pelajaran kite utk hari nie. oke! sebab nape aku block beberapa person kat fb aku. sebab. adelahh sbb2 tertentu. sorry oke. tp, bukanlah maen melulu je. :) dan hari nie, ke semalam thah. aku telah di block oleh seseorang. eleyh! kecoh. dye block aku sebab. entah! maybe makan hati ngan aku. coz, aku ta layan ? hah, loser! dah kau tuh, tyme 'sunyi' dtg kat aku. cari aku. bile dahh aku oke. na try trima ko lam hdp aku. ko buat taek kan. bagi alasan2 yg ta munasabah. aku lehh cool ag. then, ttba na marah2 pulak. mungkin sebab.. 1) joke yg aku buat tuu, terlalu kasar? argh! shit! mcm ta penah. c'mon lah weyh. dah besar kot msg2. ade otak pulak. cerdik pandai pulak lagi. 2) sebab aku ta reply mesej yg ko hantar semalam. blh pk logik tak? dah buat aku camtu. then, na senang2 je suh aku trima. rela je? huh! then, klu aku sentap. na ungkit yg ko pun dah byk kali sentap. wtf. ade pk tak kalau2 aku nih tade kedit? haih manusia. yg cerdik jd dungu. aku tadelahh emo sbb dye block aku. aku ta kesah lahh pun weyh. na delete aku trs dr hdp ko pun lehh. go on! idc. aku ta tujukan kan kat korang. aku tujukan khas utk si 'I'! *emosianal sgt2 nih.

No comments:

Post a Comment