Tuesday, October 19, 2010

heart feeling?

malam tadi, si kawan baek saye call! yeah. rindu oke kat dye. <3 hari ape ehh. jumaat mlm asenye, aku, azam, faliq, talha n didi pi umah berhanhan. umah mona fendi. sec 12. wow! amazing. even nie bukan 1st tyme aku gi sane. tp, nie 1st tyme aku masuk sampai ke segala jenis ceruk. kul 4am kot. buat keje gile. haha! best oke. sebab erm, hihihhi! dah lam namo cite dah. wekk! :D laen2 hari sampailahh hari nie. pagi selasa. xtvt aku same je everynite. just dua hari nie, ade tambah sedikit xtvt berfaedah. buat esemen kat mcd! :) ..................................................................................................................................... sejak kebelakangan nih. hati aku ade sedikit isi! wow! amazing rite? err~ tp, aku still ag cuba buat2 tatawu. lantaklahh. malas pk. cehh! kekwat aku nih. hahaha! but, sumtymes.. aku ta pat na tolak gak lahh bile da duk teringat je. depan dye tuh, aku tade pulak lahh rase na cover cun ke ape ke. sumpah aku mcm biasa je. mati lahh klu dia na nmpak aku buat muka buruk ke ape ke. rasenye, mcm2 tabiat pelik aku dye dah taw. ape je ehh yg dye pk pasal aku? ta suke? hmm. gile, aku ta berapa suke feeling nie. tolonglahh bebaskan aku dari heart2 feeling nih babe. boo0'ringgg~ talehh gak na ckp gitu, sedikit sebanyak. aku suka jugak dye ade lam hidup aku. rase macam.. FULL. *miang lah bodo aku nih. dah2, na on9. tata!

No comments:

Post a Comment